De locatie

Bunderhof II ligt tussen de Goudse woonwijk Bloemendaal en de Reeuwijkse plassen. Aan de westzijde van het plangebied ligt de Omloopkade. Dit is een voet- en fietspad met markante groenvoorzieningen en aan weerskanten een watergang. De oostzijde van het plangebied is te karakteriseren als een gebied waar wonen, bedrijvigheid en sierteelt naast elkaar bestaan. De Reeuwijkse plassen met de bijbehorende recreatieve voorzieningen zijn binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

De ontsluiting van de wijk vindt plaats vanaf de Edisonstraat, aan de noordzijde van het project. In de nabije toekomst wordt hier een aansluiting gerealiseerd op de nieuwe rondweg, waardoor de wijk nog beter bereikbaar is. Dankzij de centrale ligging in het land bent u binnen enkele minuten op de snelweg onderweg naar Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Ook het treinstation van Gouda heeft goede verbindingen met de grote steden.
Rondom Bunderhof II zijn er vele recreatiemogelijkheden. Ga bijvoorbeeld met de boot erop uit, even lunchen bij 't Vaantje in Reeuwijk of zandkastelen bouwen op het strandje aan de Reeuwijkse Plassen. Liever sportief bezig zijn? Sla dan een balletje op golfbaan IJsselweide of tennispark Goudse Lawn Tennis Club Ad astra. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver; winkelcentrum Bloemendaal ligt op 15 minuten loopafstand. Geen zin om te koken? Dan bent u op de fiets in 15 minuten in het centrum voor een gezellig avondje uit eten! 

Op de website www.Goudsgenieten.nl worden de leukste hotspots van Gouda uitgelicht!


Divide